vallambulancia

Rólunk

A vállambulancia a Baleseti Központban nagy múltra tekint vissza. Jelenlegi formájában 2009- ben indult újra Dr. Gloviczki Balázs és Dr. Gulyás Károly felkarolásában. Kezdetben heti 1 rendeléssel indult, de a növekvő betegforgalom miatt az évek során folyamatosan bővült: jelenleg hetente 5 alkalommal найти работу екатеринбург fogadunk új betegeket kórházi és magán rendelésünkön, természetesen работа москва a visszajáró betegeink ellátása mellett. A betegeink az ország minden részéről érkeznek egyéni megkeresés vagy szakorvosi javaslat alapján. 2011 óta rendszeres oktatásokat is szervezünk váll témában mind gyógytornászoknak mind orvosoknak, szakorvosoknak. A szakorvosi továbbképzést coaching formában is végezzük Intézetünkben és az ország számos pontján.

 

A váll betegségeinek széles spektrumát igyekszünk felölelni, foglalkozva a sérülésekkel, törésekkel, ficamokkal szakadásokkal és a krónikus fájdalmas, mozgásbeszűküléssel járó betegségekkel is. A műtétink jelentős részét közel 80%-át ízületi tükrözéssel (arthroscopos technikával) pontszerű sebekből végezzük. A törések kezelésében is a betegnek megfelelő módszert alkalmazzuk a fedett tűzéstől a protézisekig.

Műtéteinket a Baleseti Központban és az Érdi önkormányzat 1 napos sebészetén végezzük.

Szerencsénkre lelkes és rendkívül jól képzett gyógytornász csapattal dolgozhatunk szoros együttműködésben.

Éves szinten (2009-2012) 2500-3000 vállbeteget látunk el és 400-500 vállműtétet https://jobitel.com végzünk, évi (2012) 40 vállprotézis mellett.

 

  играть автоматы онлайн бесплатно

Here are several ideas which can allow you they said to choose the right company for your college paper writing needs.