vallambulancia

Rólunk

A vállambulancia a Baleseti Központban nagy múltra tekint vissza. Jelenlegi formájában 2009- ben indult újra Dr. Gloviczki Balázs és Dr. Gulyás Károly felkarolásában. Kezdetben heti 1 rendeléssel indult, de a növekvő betegforgalom miatt az évek során folyamatosan bővült: jelenleg hetente 5 alkalommal найти работу екатеринбург fogadunk új betegeket kórházi és magán rendelésünkön, természetesen работа москва a visszajáró betegeink ellátása mellett. A betegeink az ország minden részéről érkeznek egyéni megkeresés vagy szakorvosi javaslat alapján. 2011 óta rendszeres oktatásokat is szervezünk váll témában mind gyógytornászoknak mind orvosoknak, szakorvosoknak. A szakorvosi továbbképzést coaching formában is végezzük Intézetünkben és az ország számos pontján.

 

A váll betegségeinek széles spektrumát igyekszünk felölelni, foglalkozva a sérülésekkel, törésekkel, ficamokkal szakadásokkal és a krónikus fájdalmas, mozgásbeszűküléssel járó betegségekkel is. A műtétink jelentős részét közel 80%-át ízületi tükrözéssel (arthroscopos technikával) pontszerű sebekből végezzük. A törések kezelésében is a betegnek megfelelő módszert alkalmazzuk a fedett tűzéstől a protézisekig.

Műtéteinket a Baleseti Központban és az Érdi önkormányzat 1 napos sebészetén végezzük.

Szerencsénkre lelkes és rendkívül jól képzett gyógytornász csapattal dolgozhatunk szoros együttműködésben.

Éves szinten (2009-2012) 2500-3000 vállbeteget látunk el és 400-500 vállműtétet https://jobitel.com végzünk, évi (2012) 40 vállprotézis mellett.

 

  играть автоматы онлайн бесплатно