vallambulancia

Munkatársaink

Dr. Gulyás Károly
Ortopéd Traumatológus Szakorvos, vállsebész
Első osztályú kajak majd quadriatlon versenyzőként sok vállsérüléssel találkoztam és ezen sérülések gyógyítása lett szakmai érdeklődésem központja. Korán eldöntöttem hogy a vállizület betegségei érdekelnek a legjobban és ezért már ortopéd traumatológus szakvizsgám előtt specializálódtam. Tudásom legjavát külföldön, Ausztráliában és Angliában eltöltött hosszabb ösztöndíjakon szereztem. A magyar szakorvosképzés újraszervezésének elindításában tevékenykedtem és Ortopédiai és Baleseti sebészeti betegtájékoztató honlapommal (www.mutetinfo.hu) a 2010-es Év Honlapja választáson díjat nyertem. Angliai ösztöndíj során megtanultam a váll Ultrahang diagnosztikáját, így ezen vizsgálatot is saját kezűleg végzem. A kezelési módszerek közül legjobban az Arthroscopos (minimál invazív) technikákat alkalmazom.
Dr. Gloviczki Balázs
Ortopéd-traumatológus szakorvos
A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán 2001-ben szereztem diplomát, közben szakmai tanulmányúton vettem részt az Egyesült Államokban a Mayo Klinikán.
2009-ben három hónapos arthroscopos és vállsebészeti ösztöndíjon vettem részt az Leonardo Program és a Magyar Artroszkópos Társaság ösztöndíja keretében Nottingham-ben.
2001-től vagyok a Baleseti Központ (régebben OBSI, OTRI) munkatársa.
2003-2004 között az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportsebészeti Osztályán töltöttem 12 hónap szakmai gyakorlatot. 2008-ban szakvizsgáztam ortopéd traumatológiából. 2005 óta több csapatnál végeztem sportorvosi tevékenységet. Ortopéd szakrendelésen 5 éve végzek betegellátást.
Főbb érdeklődési területeim a töréskezelés, illetve a váll és térdízület lágyrészsérülései és krónikus betegségei. Évente több száz törés műtéti ellátását végzem, ezen kívül főleg arthroscopos technikával végzett váll- és térdműtéteket illetve váll, csípő és térdprotézis beültetést végzek.
Betegkoordináció: Polgár Krisztina
Gyógytorna: Baleseti Központ
Tóth Kriszta
Kodácsiné Labanc Ági
Szikszai Csaba
OMT Mozgásszervi Centrum

essay writing